PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mario Gotze komt met update over blessurenieuws’

Mario Gotze moest zcih gisteren noodgewongen in de rust laten wisselen voor PSV in de wedstrijd tegen Getafe. De wereldkampioen van 2014 had namelijk last van zijn spieren. Maar Voetbal International komt nu met goed nieuws naar buiten.

“De blessure van Götze lijkt mee te vallen en dat is zeer goed nieuws voor PSV. Nu al behoort de van Dortmund overgekomen voetballer tot de beste spelers, laat staan wat hij kan laten zien als hij straks volledig wedstrijdfit is.”

Het medium legt na zijn fraaie goal tegen de Spanjaarden uit: “Maar veel meer nog dan door dat fantastische doelpunt viel Götze op met zijn rust, zijn techniek en zijn inzicht. De aanvallende middenvelder was in de eerste helft welhaast de enige die zich in balbezit onttrok aan het slordige spel van PSV.”

PSV maakte een onrustige indruk. “Rust die wél werd gebracht door Götze. Hij strooide met slimme balletjes, versnelde het spel waar nodig en hij heeft geen enkele tijd nodig om de juiste voortzetting naar voren te vinden. (…) Met een lichte spierblessure moest Götze in de rust achter blijven in de kleedkamer. Het had een enorme impact op het spel van de Brabanders, die er zeker kort na rust nauwelijks nog aan te pas kwamen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.