PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Gotze en Ihattaren spelen vanavond voor PSV tegen Granada’

PSV speelt vanavond in de Europa League tegen het Spaanse Granada. Het wordt een hele opgave voor trainer Roger Schmidt om een opstelling te formeren vanwege de afwezige die positief zijn getest op het coronavirus.

Cody Gakpo en Pablo Rosario zijn niet van de partij wegens positieve coronatests, waar Eran Zahavi hoogstwaarschijnlijk nog niet in actie komt na een eerdere besmetting met Covid-19. Daarom kiest Schmidt volgens de bovengenoemde krant voor nieuweling Adrian Fein als controleur, met Mario Götze én Mohamed Ihattaren als meest vooruitgeschoven middenvelders.

Donyell Malen en Mauro Júnior (die wel héél veelzijdig blijkt) vormen naar alle waarschijnlijkheid de voorhoede van PSV.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.