PSV vanmiddag zonder Zahavi en Teze na positieve coronatests

PSV moet het vanmiddag tegen PEC Zwolle doen zonder Eran Zahavi en Jordan Teze vanwege positieve coronatests. Dit meldt de club via haar digitale huis.

Teze moest eerder al vroegtijdig het trainingskamp van Jong Oranje verlaten vanwege zijn coronabesmetting. De verdediger was alweer aangesloten bij de spelersgroep, na overleg tussen PSV en het RIVM. ‘Bij de test van gisteren blijkt Teze echter niet te voldoen aan de eisen om deel te nemen aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle’, verklaart PSV via de clubkanalen.

Zahavi kwam tijdens de interlandbreak drie keer in actie namens Israël. Na terugkeer in Eindhoven bleek ook hij besmet. In tegenstelling tot Teze, die niet meer besmettelijk is, moet Zahavi gedurende 72 uur in quarantaine: daarna wordt bekeken of de 33-jarige spits zich weer bij zijn teamgenoten mag voegen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer