PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil in januari alsnog gaan toeslaan op de transfermarkt’

PSV haalde deze transferperiode de nodige nieuwe spelers binnen maar een nieuwe verdediger kwam er niet. Ajax-watcher Mike Verweij denkt dat PSV in de winterperiode mogelijk alsnog toeslaat.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf stelt hij: “De tijd tot de winterse transferperiode is heel kort. In de winter kan PSV alsnog iemand halen. Ze hadden een oogje op Kim Min-Jae. Misschien kunnen ze die in de winter alsnog halen.”

Verweij ziet zeker nationaal geen bezwaren. “De toppers zijn in de Eredivisie pas na de winterstop, dus nu hoef je niet heel veel averij op te lopen in de Eredivisie.” De vraag is echter wel of PSV nog genoeg budget heeft om in januari voor een speler als Kim Min-Jae te gaan.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.