PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kraay Jr onder vuur: “Stelletje dooie kippenneukers”

Analist Hans Kraay Jr was laatst present bij de persconferentie van Mario Gotze bij PSV en kon het toen niet laten om iets te vragen over zijn knappe vriendin. Daarmee wekte hij echter enige ergernis.

De interviewer zei tegen de middenvelder: “Laatste ding: mijn gerespecteerde collega van FOX Sports, Jan Joost van Gangelen, is zeer onder de indruk van het uiterlijk van je vrouw, Ann-Kathrin, en hij wil weten of ze naar iedere thuiswedstrijd zal komen. Anders wil hij haar ook wel iedere veertien dagen oppikken, geen probleem.” Daar voegde hij vervolgens aan toe dat hij óók best beschikbaar was om haar mee te nemen. Götze lachte als een boer met kiespijn en wees naar zijn pasgeboren kindje: “Dat is goed. Mijn zoon is er ook bij, als je het wilt weten.”

Kraay kwam onder vuur te liggen en reageert vandaag bij Veronica: “Er was heel veel Duitse media, en die laten iedereen keurig uitpraten. Nou, dat doen wij dus niet, zeker jullie bij Veronica Inside niet. Ik had vijf minuten om een stukje te maken voor FOX Sports en we hebben het vierenhalve minuut serieus over voetbal gehad, over zijn positie, over waarom hij hiernaartoe is gekomen, over of hij weer fit is…. nou ja, toen zaten we op één uur en tien minuten (totale tijd, inclusief presentatie Adrian Fein, red.): zou dit er dan niet even tussen kunnen, stelletje dooie kippenneukers?”

Sofie, de vrouw van Kraay, had overigens helemaal geen probleem met zijn opmerkingen: “Ze zei: haha, ik zal een busje voor jou en Jan-Joost regelen. En ze zei: ik pas wel op de baby.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.