‘Gakpo heeft misschien nog wel meer potentie dan Malen”

Analist Henk Spaan is onder de indruk van Cody Gakpo. Hij denkt dat hij misschien nog meer potentie in hui heeft dan zijn ploeggenoot Donyell Malen.

In zijn column in Het Parool schrijft de journalist: “Een lust voor het oog, noemen we een voetballer als Gakpo. Hij kan dribbelen, hij kan schieten als de beste en hij werkt hard. Jong Oranje zag er beter uit dan het grote de avond daarvoor, weliswaar tegen een zwakkere tegenstander: Gibraltar mag geen naam hebben.”

Spaan zag bij de beloften van het Nederlands elftal, die met 5-0 wonnen van Gibraltar, meerdere spelers uitblinken, onder wie bijvoorbeeld Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain) en Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC): “Het meest genoot ik dus van Gakpo. Misschien heeft hij nog wel meer potentie dan Malen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer