Ronald Koeman schrikt zich dood van Memphis Depay

Ronald Koeman wilde Memphis Depay deze zomer dolgraag naar Barcelona halen maar vanwege een gebrek aan geld ging de overgang niet door. De oefenmeester zal nu schrikken van een interview dat de sterspeler van Lyon heeft gegeven aan het Algemeen Dagblad.

De Oranje-sterspeler spreekt namelijk expliciet uit dat hij verwacht dat er straks meerdere clubs voor hem op de stoep staan: “Ik ben 26 en bijna transfervrij, dan mag je toch verwachten dat clubs interesse tonen?” Maar… Barcelona heeft dus geen streepje voor? “Dat zien we dan wel weer. Het is al snel weer januari. Het is afwachten hoe dingen lopen. Niet dat ik zeker wegga, maar de kans dat er straks clubs gaan komen, is gewoon groot.”

Memphis had zijn koffers al klaarstaan… “Alles was eigenlijk wel rond. Een paar regeltjes voorkomen dan dat het doorgaat.” Hij was zelfs al akkoord gegaan met een vierjarig contract: “Ik wachtte op groen licht. Maar ik ben gewoon gaan trainen, hoor. Het is niet zo dat ik op het veld mijn telefoon in mijn broek had zitten, hahaha.” Het is echter niet zo dat hij baalt dat hij nog bij Olympique Lyon speelt: “Je houdt toch altijd rekening met het feit dat dingen ook níét kunnen lukken. Het is duidelijk dat de pandemie voor problemen zorgt bij veel clubs. Wat ik zelf vervelend vond, was dat ik de laatste weken veel minder minuten mocht maken bij Lyon.”

Coach Rudi García posteerde hem twee keer achter elkaar op de bank: “Ja, ik had het gevoel dat het allemaal te maken had met feit dat ik zou vertrekken. Ik heb daar vier goals in zes wedstrijden gemaakt. Die reeks wil je als spits dan graag voortzetten. Maar de eerste drie van die goals maakte ik al in de eerste wedstrijd. Dat is zonde.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer