‘Roger Schmidt deelt motie van wantrouwen uit aan Ihattaren’

Roger Schmidt de trainer van PSV zou een motie van wantrouwen hebben uitgedeeld aan Mohamed Ihattaren. Dit is de opvatting van journalist Valentijn Driessen vrijdag in de podcast van de Telegraaf.

Ajax-watcher Mike Verweij opent de Ihattaren-discussie in de podcast. Hij is er niet gerust op dat het kroonjuweel van PSV zich gaat herpakken. “Met al die aankopen gaat dat niet makkelijker worden. Ik denk dat áls hij fit is en scherp traint en dan geen kans krijgt, dat het misschien wel tijd is om verder te kijken.”

“PSV haalt natuurlijk niet voor niets al die middenvelders”, haakt Driessen in. “Als Schmidt echt vertrouwen in die jongen zou hebben, dan had je niet al die middenvelders hoeven te halen. En ze hebben al een partij middenvelders… ik vind het wel een soort motie van wantrouwen.”

“Het belangrijkste bij die jongens is vertrouwen. Ihattaren is misschien een flegmatieke speler, maar een jaar geleden was het een topvoetballer”, aldus Schmidt, die het ‘hele rare signalen’ noemt. Verweij: “Het kan toch niet zo zijn dat hij nu al opgegeven is door Roger Schmidt? En als dat al zo zou zijn, dan moet de clubleiding toch ingrijpen?”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer