‘Weet zeker dat het talent van Mohamed Ihattaren weer komt bovendrijven’

In een gesprek met Fox Sports gaan de technisch directeur van PSV John de Jong in op de situatie rondom Mohamed Ihattaren. We moeten met zijn allen hem gaan helpen. Ik denk, en dat is mijn persoonlijke visie, dat de dynamische voetbalwereld, de opportune voetbalwereld, hem voorbij is gesneld”, aldus De Jong.

“Kijk hoe het afgelopen jaar gegaan is. Hij is nog maar een jongen van achttien jaar. De wereld is hem voorbij gesneld. Wij moeten hem gaan helpen, vertrouwen geven en rust creëren rondom heen. Dan weet ik zeker dat zijn talent weer komt bovendrijven.”

Regelmatig praat De Jong dan ook met Ihattaren. “Maar dat doe ik niet alleen. Dat doen ook de trainer, de assistenten en ook onze perschef. Iedereen is met hem bezig om rust te creëren rondom Mo. Dan weet ik zeker dat zijn talent weer komt bovendrijven”, zo gaf hij aan. “Uiteraard vertrouwt hij zijn familie, vertrouwt hij de club en vertrouwt hij alle mensen om hem heen. We moeten alleen niet te veel mensen om hem heen krijgen. Hij moet zich focussen op het talent wat hij heeft en dat gaan ontwikkelen. Daar moeten wij hem bij gaan helpen.”

De Jong gaat verder: “Wat er allemaal er op af komt en buiten het voetbal op hem afkomt, kunnen wij moeilijk 24 uur gaan monitoren. Dat kan niet. Focussen op het voetbal en focussen op de club. Hij wil slagen bij ons en wij willen dat hij slaagt bij PSV.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer