Mario Gotze maakt op aparte wijze kennis met Hans Kraay Jr. (VIDEO)

Mario Gotze is gepresenteerd als nieuwe aanwinst van PSV. Tijdens de persconferentie was er ruimte voor een dolletje en dat kun je altijd wel overlaten aan Hans Kraay Jr.

De journalist van FOX Sports maakte duidelijk Götze’s vrouw, Ann-Kathrin, een aangename verschijning te vinden. Hansie Hansie moest naar eigen zeggen vragen van collega Jan-Joost van Gangelen of Ann-Kathrin ook meekomt naar Eindhoven en wanneer ze in het Phillips Stadion te zien is.

“It’s not possible to visit the matches for her now”, wees Götze naar de coronamaatregelen. “But maybe after the match. My son will come as well, if you’re interested”, knipoogt de voormalig wereldkampioen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer