‘Mario Gotze gaat flink minder verdienen dan verwacht’

Mario Gotze verraste deze week met een transfer naar PSV. Hij werd transfervrij overgenomen van Borussia Dortmund en gaat een stuk minder verdienen dan eerder verwacht.

Duitse media schreven woensdag over een jaarsalaris van drie miljoen euro, maar volgens het Algemeen Dagblad klopt dat niet. De 28-jarige Götze gaat maximaal twee miljoen euro per seizoen opstrijken in Eindhoven. Dat bedrag is overigens inclusief bonussen.

RTL Nieuws schrijft: “Daarmee kiest Götze duidelijk voor het sportieve aspect bij PSV. Bij Dortmund kwam zijn salaris namelijk neer op een slordige tien miljoen per seizoen. De kleine dribbelaar had ook kunnen kiezen voor een lucratief avontuur in bijvoorbeeld China, maar kiest bewust voor een langer verblijf in Europa.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer