PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wat gaat de komst van Mario Gotze met Ihattaren doen?’

PSV verraste gisteren door oud-wereldkampioen Mario Gotze binnen te halen. Zijn komst wordt als een enorme stunt betiteld, maar er worden ook de nodige vraagtekens bijgezet. Zo gaat Kenneth Perez in op de mogelijke gevolgen voor talent Mohamed Ihattaren.

“Wat gaat dat doen met Ihattaren die op die positie staat?”, vraagt Perez zich af in het FOX Sports-programma Voetbalpraat. “Ik neem aan dat Gakpo een zekerheidje is. Dat zijn wel de posities waar Götze voor in aanmerking komt.” Bovendien zet Perez vraagtekens bij de fitheid van de 28-jarige Duitser. “De laatste keer dat ik hem zag spelen is heel lang geleden. Hij heeft ook een stofwisselingsziekte gehad in 2017. Hij heeft gewoon heel weinig gespeeld. Ik kan totaal niet beoordelen op welk niveau hij nu is en hoe lang het duurt voor hij wedstrijdfit is.”

VI-journalist Martijn Krabbendam vraagt zich in hetzelfde programma vooral af wat het gaat betekenen voor de speelstijl van PSV. “Waar ik benieuwd naar ben: hoe gaat het met dat vollgas-voetbal? Schmidt vond Ihattaren te dik en haalt nu Götze. Zahavi hebben ze ook gehaald. Dat zijn niet twee spelers waarmee je de boel gaat afjagen. Daar ben ik heel nieuwsgierig naar. Als je ziet wat ze gehaald hebben, bombardeert PSV zichzelf wel meteen tot titelkandidaat nummer één.” Met dat laatste doelt Krabbendam

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.