PSV haalt Marco van Ginkel terug naar Eindhoven

Marco van Ginkel staat op het punt om terug te keren bij PSV. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het medium schrijft: “De club hoopt dinsdag alle formaliteiten af te ronden en het nieuws zo snel mogelijk bekend te maken. Van Ginkel is op dit moment in de eindfase van een lange revalidatie, nadat hij op 6 mei 2018 zijn laatste officiële duel speelde. Dat was een week na de kampioenswedstrijd van PSV tegen Ajax.”

Van Ginkel liep deze zomer uit zijn contract bij Chelsea, maar verlengde ondanks de PSV-interesse zijn contract. Het was de bedoeling dat hij zich via de beloften weer omhoog zou werken. Nu is dus besloten om alsnog over te gaan tot een hereniging in Eindhoven.

Het ED voegt toe: “Van Ginkel is nog niet direct inzetbaar en zal in Eindhoven de kans moeten grijpen om weer op niveau te komen. De afgelopen jaren had hij te maken met zware knieblessures en in de zomer toonde hij zich optimistisch over het herstel.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer