PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Timo Baumgartl staat open voor Premier League’

PSV-verdediger Timo Baumgartl staat open voor een vertrek naar de Premier League. Fulham is namelijk concreet in hem geinteresseerd. Dit weet het Eindhovens dagblad te melden.

Het medium schrijft vrijdagavond: “De Duitser is een tijdje terug in beeld gekomen bij de Premier League-club en zou naar verluidt zelf niet direct ‘nee’ zeggen tegen een tijdelijke stap naar de grootste competitie van Europa. Fulham staat na drie duels laatste in de Premier League en wil verdedigende versterking.”

Het is onduidelijk of Fulham gaat aankloppen voor een huur- of kooptransfer. De 24-jarige verdediger, die vrijdag nog meetrainde bij PSV, heeft nog een contract tot medio 2024. Overigens is een (tijdelijk) vertrek voor PSV alleen bespreekbaar als er voor dinsdag een vervanger komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.