PSV laat aanvaller Bruma op huurbasis naar Griekenland vertrekken

PSV zal de Portugese aanvaller Bruma op huurbasis laten vertrekken naar het Griekse Olympiakos Pireaus. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Catio Baldé aan bovengenoemd dagblad.

In de huurovereenkomst wordt een optie tot koop opgenomen. De Grieken zijn niet verplicht om aan het einde van het seizoen die optie te lichten. Donderdag werd al duidelijk dat de kampioen van Griekenland vergaande belangstelling had voor Bruma.

PSV nam Bruma een jaar geleden voor liefst twaalf miljoen euro over van RB Leipzig, maar de hoge verwachtingen heeft hij in Eindhoven niet kunnen waarmaken. Onder Mark van Bommel en Ernest Faber werd hij geen vaste waarde. In de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen kreeg hij een nieuwe kans van Roger Schmidt, maar die greep hij niet.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer