‘PSV-aanvaller Bruma wil naar Olympiakos verkassen’

De Portugese aanvaller Bruma zou hebben besloten om te willen vertrekken bij PSV. Hij zou naar het geinteresseerde Olympiakos willen verkassen. Zo stelt de Turkse journalist Salim Manav.

Volgens Manav heeft Bruma al een principeakkoord bereikt met de Champions League-deelnemer en kampioen van Griekenland. Eerder deze zomer verklaarde hij de club nog trouw te willen blijven en hij begon nadien zelfs vaker te spelen, maar het aanbod uit Griekenland zou hij nu toch met beide handen aangrijpen.

Bruma, die ook werd gelinkt aan een terugkeer naar Turkije, lijkt dus naar Olympiakos te verkassen. De vraag is echter nog wel of PSV gaat instemmen. Zijn huwelijk in Eindhoven was geen succesvolle, maar trainer Roger Schmidt zal de breedte van de selectie als belangrijk betitelen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer