Dumfries kritisch op Ihattaren: ‘Hij brengt niet genoeg’

Mohamed Ihattaren ligt onder vuur bij PSV. Waar hij vorig seizoen onbetwiste basisspeler was is hij dat niet onder de nieuwe trainer Roger Schmidt.

Desondanks blijft aanvoerder Denzel Dumfries het vertrouwen houden in Ihattaren. “Ik ben veel bezig met Mo. Het is geen fijne situatie, dat hij op de bank zit. Het is voor hem een mooie uitdaging om zich in het team te knokken. Ik heb alle vertrouwen in hem, het is een fantastische voetballer. Maar hij moet het natuurlijk wel brengen.”

De rechtsback helpt waar mogelijk, maar uiteindelijk moet Ihattaren het zelf doen. “Hij brengt niet genoeg. Mo kan verschrikkelijk goed voetballen. Als ik zie wat hij kan, dan brengt hij nu niet genoeg. Dat weet hij zelf ook. Het is een jonge jongen en een goede uitdaging voor hem. In dat proces wil ik hem graag helpen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer