‘Fulham meldt zich voor centrale verdediger van PSV’

Het Engelse Fulham is geinteresseerd om de centrale verdediger Timo Baumgartl over te nemen van PSV. Dit weet het medium The Telegraph te melden.

Fulham incasseerde al tien doelpunten in de eerste drie competitieduels en dus wil manager Scott Parker voor de deadline een defensieve kwaliteitsimpuls. Baumgartl zou door de Londense club op de shortlist zijn gezet. De 24-jarige Duitser is een van de verdedigers waar de club serieus aan denkt.

Ook Gleison Bremer van Torino is in beeld bij Fulham, dat uiterlijk tot maandag zaken kan doen met PSV. Het is echter maar de vraag of de Eindhovenaren in dit stadium van het seizoen nog medewerking willen verlenen aan een soortgelijke deal.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer