Southampton niet geinteresseerd in Joey Veerman, wel verbaasd over PSV

Southampton vindt Joey Veerman een interessante speler maar van concrete interesse is geen sprake. Dat weet Southampton-scout Piet Buter weten tegenover NH Sport.

“Het is natuurlijk een heel goede voetballer”, begint Buter. “En het zou dom zijn om een jongen van 21 met die kwaliteiten niet te volgen, dan zitten we te slapen. Het is een spelbepaler met een geweldige techniek. Hij heeft heel goed spelinzicht, een mooie pass en neemt alle corners en vrije trappen. Een interessante speler.”

Southampton heeft momenteel andere prioriteiten. De Engelse club moet eerst een controlerende middenvelder halen. “We dachten er een te hebben met Ibrahim Sangaré van Toulouse, maar tot onze grote verbazing heeft hij gekozen voor PSV”, zegt Buter.

Hij ziet nog genoeg verbeterpunten bij Veerman. “Verdedigend is hij nog niet goed genoeg. Het tempo is nog net wat te laag en de omschakeling kan beter. Aan de bal is hij Premier League-waardig, maar zonder bal moet hij nog een aantal stapjes maken.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer