‘Mark van Bommel kan nieuwe trainer worden van Schalke 04’

Schalke 04 zou overwegen om Mark van Bommel te gaan aanstellen als nieuwe eindverantwoordelijke. Van Bommel zit een jaar thuis na zijn ontslag bij PSV.

Schalke is bezig aan een dramatisch jaar. Voor de club uit Gelsenkirchen begon 2020 al niet comfortabel, maar sinds de coronacrisis is het kommer en kwel. De 1-3 nederlaag tegen Werder Bremen zorgde definitief voor de val van hoofdtrainer David Wagner en dus is de clubleiding op zoek naar een opvolger.

WAZ noemt Mark van Bommel als een van de kandidaten om Wagner op te volgen bij Schalke 04. De oud-speler van Bayern München is beschikbaar en kent de Duitse Bundesliga dus al. Ook de namen van Dimitrios Grammozis en Manuel Baum doen de ronde in Gelsenkirchen.

Van Bommel werd in december 2019 ontslagen na een reeks tegenvallende resultaten. Sindsdien werd zijn naam wel her en der genoemd, maar een dienstverband leverde dat (nog) niet op.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer