PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren op weg naar Stade Rennes’

Het ziet er niet goed uit tussen Mohamed Ihatteren en PSV. Omdat hij slecht overweg kan met de nieuwe trainer Roger Schmidt zou er worden aangestuurd op een vertrek.

Franse media speculeren over een transfer naar Stade Rennes. De Franse topclub wil binnen een week nog versterking toevoegen aan de selectie en denkt daarbij aan Ihattaren. Rennes is zeer gecharmeerd van de middenvelder annex buitenspeler en is op de hoogte van diens problemen met Schmidt.

Volgens Footmercato houdt men er rekening mee dat Ihattaren door de Duitse trainer naar de uitgang verdwijnt. PSV zal dat niet zomaar toestaan, dus er zal een fors bedrag op tafel moeten komen. Het medium noemt een transfersom van ‘op z’n minst twintig miljoen euro’, maar waarschijnlijk ligt dat bedrag hoger.

Ihattaren beloofde deze zomer overigens bij PSV te willen blijven. Echter, de nieuwe situatie zou de samenwerking bedreigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.