‘Heerenveen wil meer dan 12 miljoen hebben voor Joey Veerman’

Clubs die deze week nog een poging willen wagen voor Joey Veerman zullen fink wat miljoenen op tafel moeten leggen. Heerenveen wil namelijk nog meer geld voor hem ontvangen dan dat ze voor Chidera Ejuke binnenkregen. En dat ging om 12 miljoen euro.

Dit weet De Leeuwarder Courant te melden. “Maar bovenal hoopt Heerenveen dat Veerman dit seizoen in het Abe Lenstra-stadion blijft, om pas over een jaar een transfer te maken. Volgens Johnny Jansen is dat ook het beste voor de ontwikkeling van Veerman.”

Veerman is bezig aan zijn tweede seizoen in Friesland. Zijn naam is ook al meermaals gelinkt aan Ajax, Feyenoord en in mindere mate PSV.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer