“Clubs gaan zeker in de problemen komen”

Journalist Sjoerd Mossou vreest het ergste voor de betaald voetbalclubs in Nederland. Vanwege de nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen lijken veel clubs het niet te gaan halen om voort te bestaan.

“Het is een dreun”, opent Mossou in gesprek met FOX Sports. “Clubs moesten alle zeilen al bijzetten om dit op te vangen. Als er dan weer een periode van uitzichtloosheid ontstaat, dan wordt het moeilijker om supporters te enthousiasmeren, maar bijvoorbeeld ook om sponsoren binnenboord te houden. Clubs gaan zeker in de problemen komen, nog meer dan ze al waren.”

De journalist verwijt de KNVB in dit geval niets. “In het voorjaar was de lobby niet op orde en was er geen eenheid onder de clubs. Nu heeft het voetbal zich voorbeeldig opgesteld. Zowel in de maatregelen als collectief naar buiten toe. De contacten met de overheid waren in orde, er was goede communicatie. Dat maakt het des te frustrerender.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer