‘Roger Schmidt frustreert de spelers van PSV’

Roger Schmidt de trainer van PSV zou zijn spelers frustreren met de uit te voeren tactiek. De oefenmeester stelde namelijk een veredeld B-team op tegen Heracles wat leidde tot puntverlies.

“Het was een teleurstellende wedstrijd. Ik kan hem even niet volgen. Donderdag win je in de Europa League met 5-1 en dan ga je drie of vier basisspelers eruit halen voor de volgende wedstrijd”, tonen clubiconen Willy en René van de Kerkhof hun onbegrip, bij Omroep Brabant.

In de rust bracht Schmidt alsnog Ryan Thomas, Noni Madueke en Donyell Malen. “Je hébt die spelers, die moet je gewoon opstellen. Het was gewoon slappe hap zondag. Zeer matig. Ik heb er een hard hoofd in voor donderdag, tegen Rosenborg BK (Europa League, red.). Dat is andere koek dan Heracles.”

En Willy besluit door te stellen dat het zoeken naar vastigheden zo niet zal vlotten: “Als er anderen gaan voetballen, wordt dit steeds moeilijker. Die hebben weer een andere speelstijl. En als je nooit zeker bent van je plaats, geeft dat volgens mij ook een beetje frustratie. Omdat je niet weet of je iedere week speelt, ook al voetbal je goed.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer