‘PSV wil Jorrit Hendrix voor miljoenen gaan lozen’

Nu PSV de middenvelder Ibrahim Sangaré heeft aangetrokken is de plek van Jorrit Hendrix bij de Eindhovenaren overbodig geworden. Trainer Roger Schmidt hoopt hem dan ook een mooi berag te kunnen verkopen.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend over Hendrix: “Vrijdag op de persconferentie gaf Roger Schmidt aan dat hij een dag eerder tegen NS Mura op de tribune zat, omdat hij met zijn hoofd wellicht al bij een transfer en mogelijke onderhandelingen zou zitten. Maar de situatie rond Hendrix, voor wie het Italiaanse Spezia op de achtergrond nog interesse heeft, is lang niet zo ‘heet’ als hij deed vermoeden.”

De krant gaat verder: “Hendrix is ook altijd betiteld als een speler waar trainers van op aan kunnen, in zeventien jaar PSV. PSV wil de middenvelder verkopen en wees de eerdere huurinteresse van Spezia daarom af. De vraagprijs lag tussen de 2 en 3 miljoen euro, maar dat lijkt lastig te verlangen voor een speler met nog een jaartje contract.”

Schmidt reageert: “Natuurlijk is Jorrit een heel goede speler, een heel goed persoon ook. De situatie deze window is duidelijk. Als het mogelijk is, wil hij vertrekken. We zullen zien wat er gebeurt de komende negen dagen. Maar als hij daarna nog steeds van ons is, is hij nog steeds een belangrijke speler voor ons.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer