Jordi Cruijff doet voorspelling over Eran Zahavi bij PSV

Jordi Cruijff is dolenthousiast over de nieuwe PSV-aanvaller Eran Zahavi. Hij verwacht dan ook dat hij veel doelpunten gaat maken voor de Eindhovenaren.

Als technisch directeur van Maccabi Tel Aviv tikte Cruijff Zahavi op de kop bij het Italiaanse Palermo én verkocht hij hem door aan Guangzhou R&F. In De Telegraaf vertelt hij: “Eran is een doelpuntenmachine. Hij heeft losse enkeltjes, zoals ik dat noem: een fantastisch schot in zijn benen. Krijgt hij de bal in het strafschopgebied, dan ligt die in het doel.”

Hij snapt wel dat er wat scepsis is: “Ik snap wel dat mensen denken: hij heeft veel gescoord, in Israël en China… Maar in China zijn veel duurdere spelers gehaald die dat niét deden. Qua cijfers was Zahavi de beste spits in China van de afgelopen vier jaar. En vergeet niet dat hij voor Maccabi ook in Europees verband aan de lopende band doel trof en eveneens trefzeker was voor de nationale ploeg. Hij heeft het gewoon in zich en is een goede versterking, van wie ik denk dat hij in Nederland ook de nodige doelpunten achter zijn naam zal krijgen.”

Cruijff vervolgt zijn lofzang: “Eran is niet afhankelijk van zijn snelheid of zijn lengte, omdat hij een heel goed gevoel heeft waar hij moet lopen. Daardoor scoort hij ook veel met zijn hoofd, terwijl het geen echte kopper is. Ik voorspel dat hij niet alleen veel goals zal maken, maar ook een aantal heel mooie. Daar heeft-ie patent op.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer