Betaalzender Fox Sports wordt per 1 januari ESPN

Fox Sports zal per 1 januari door het leven gaan als ESPN. Dit heeft sportmarketeer Chris Woerts bekendgemaakt in het programma Veronica Inside. De naamsverandering heeft te maken met de overname van FOX door Disney.

FOX Sports ging tot 2013 door het leven als Eredivisie Live. Daarna werd de televisiezender overgenomen door FOX Networks Group. Dat bedrijf is tegenwoordig een dochteronderneming van The Walt Disney Company. Disney laat de naam FOX vallen en zal de betaalzender omdopen tot ESPN.

Voor de kijker gaat er in principe niet heel veranderen. Los van de naamsverandering zal de zender het bekende blauw inruilen voor het rood-wit van ESPN.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer