‘Ajax en PSV moeten nu doorpakken voor Joey Veerman’

Analist Kees Kwakman adviseert Ajax en PSV om Joey Veerman over te nemen van SC Heerenveen. “Joey is best wel een geval apart. In de zin van hoe hij voetbalt. Hij is zo’n liefhebber, is helemaal niet zenuwachtig.

Zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie was uit bij Ajax. Hij liep al tweeënhalf jaar te zeiken dat hij in de Eredivisie wilde spelen. Nou, hij mocht en hij speelde alsof hij daar al tien jaar op het middenveld stond”, steekt Kwakman zijn relaas af in Voetbalpraat op FOX Sports.

“Dat komt ook gewoon door hoe hij in het leven staat, hoe hij is. Relaxed, ik maak mij niet zo druk. Zelfverzekerd. En zo voetbalt hij ook. Hij moet allen die laatste stap gaan zetten naar: hoe word ik nog meer bepalend, naast aan de bal geweldig te zijn. Hij moet weer uitgedaagd gaan worden, want hij is nu alweer de beste. Dat was bij FC Volendam al zo na drie maanden, toen gaf ik de bal al aan hem. En dat is nu bij Heerenveen ook weer het geval. Ik zie hem bij PSV wel voetballen. Daar loopt nu al drie jaar Jorrit Hendrix…”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer