‘PSV haalt opnieuw een doelman op uit Duitsland’

PSV is hard bezig met de komst van doelman Vincent Müller. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Hij staat onder contract bij het Duitse Würzburger Kickers.

Eerder op de dag verschenen al geruchten over de twintigjarige Müller, die reservedoelman is bij de 2. Bundesliga-club en als een aanstormend talent geldt in Duitsland. Volgens het ED bereikte PSV al een akkoord met Müller, maar moeten met Würzburger Kickers nog wel de laatste puntjes op de i worden gezet. Als dat lukt, dan tekent hij een contract voor drie jaar in het Philips Stadion.

Müller heeft nog een contract voor één seizoen. Desondanks moet hij beduidend meer opbrengen dan zijn marktwaarde van 300.000 euro op Transfermarkt. Bij PSV moet hij de derde keeper worden, achter Yvon Mvogo en Lars Unnerstall. Trainer Roger Schmidt wilde nog niet al te veel kwijt over de komst van Müller. “Als we een jonge talentvolle derde keeper vinden, dan kunnen we daar nog naar kijken”, zei hij.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer