PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘KNVB gaat spoedig praten met Frank de Boer’

De KNVB gaat spoedig om de tafel met Frank de Boer om te praten over het bondscoachschap. Met dit nieuws pakt de Telegraaf uit vandaag.

De Boer wordt naar verluidt gezien als een van de belangrijkste kandidaten om Ronald Koeman op te volgen, die naar Barcelona is vertrokken. De oefenmeester staat zélf eveneens niet onwelwillend tegenover een overstap naar het Nederlands elftal, zo liet hij eerder blijken bij FOX Sports.

De ochtendkrant meldt dat de Nederlandse bond inderdaad een afwijzing heeft ontvangen van Frank Rijkaard en Peter Bosz. Verder heeft ook Louis van Gaal bedankt voor de functie, terwijl Bert van Marwijk uitsluitend over de mogelijkheid wil nadenken als hij wordt benaderd.

Een gedeelte van de spelersgroep zou graag met Henk ten Cate willen samenwerken, eventueel in combinatie met Ruud Gullit. Ten Cate heeft echter tot op de dag van vandaag niets gehoord van Eric Gudde en Nico-Jan Hoogma. Het lijkt er dus op dat de KNVB inzet op De Boer als nieuwe bondscoach.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.