‘Mohamed Ihattaren wil overstappen naar Marokkaans elftal’

Onlangs werd Mohamed Ihattaren opgeroepen voor het Nederlands elftal in de Nations League-wedstrijd tegen Polen. Hij moest het doen met een plek op de reservebank en kwam ook niet als invaller binnen de lijnen. Dit schijnt voor de PSV’er de druppel te zijn geweest. Hij wil toch overstappen naar de Marokkaanse voetbalploeg voor een interlandcarrière.

Althans, dat opmerkelijke nieuws claimt de website Marokko Nieuws te weten. Zij beroepen zich op een ‘goed ingevoerde bron’, maar toch moeten we het gerucht logischerwijs nog wel met meer dan een korrel zout nemen. De Nederlandse media hebben immers nog niets over een mogelijke interland-switch van Ihattaren vernomen.

Het medium schrijft verder: “Mocht het jeugdproduct van de 24-voudig landskampioen snel beslissen, dan kan Ihattaren mogelijkerwijs begin oktober zijn opwachting maken namens het rood en groen van Marokko. Het nog te vormen collectief van de Bosnische bondscoach Vahid Halilhodžić neemt het dan namelijk in een vriendschappelijk treffen op tegen respectievelijk Senegal en DR Congo, plaats van handeling voor deze krachtmetingen is het Stade Moulay Abdellah in Rabat.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer