‘PSV casht flink met aanstaande Memphis-deal’

Mocht Memphis Depay deze zomer nog voor 30 miljoen euro naar Barcelona verkassen dan deelt PSV ook een aardig graantje mee van de transfersom. Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zou het dan gaan om 1,1 miljoen euro.

Via het sociale medium Twitter maakt de journalist van het Eindhovens Dagblad bekend: “PSV krijgt 3,75% van elke transfersom voor Memphis. Als het nu 30 miljoen euro wordt – zoals de Telegraaf-collega’s melden – levert hij PSV dus nog eens 1.1 miljoen euro op. Eerder al eens 600.000 euro en daarvoor 34 miljoen.”

Manchester United krijgt naar verluidt geen cent voor de transfer. De Red Devils verkochten Memphis in de winterstop van het seizoen 2016-2017 voor maximaal 25 miljoen euro aan Lyon, maar spraken geen doorverkooppercentage af. Bij een contractverlenging van de aanvaller in het Parc Olympique Lyonnais had de Premier League-grootmacht overigens recht gehad op 3 miljoen euro, maar hier wilde Depay zelf niet aan… Voorzitter Jean-Michel Aulas probeerde het wel, maar de spits gaf snel aan voor een herkansing in de absolute top van het voetbal te willen gaan.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer