PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: Memphis Depay naar FC Barcelona

Volgens de Telegraaf gaat het er dan echt van komen. De transfer van Memphis Depay naar Barcelona zou in kannen en kruiken zijn. De Catalaanse grootmacht zou de deal van de week willen bevestigen en de Oranje-ster dan willen presenteren.

Memphis wordt al enige tijd gelinkt aan een overgang naar FC Barcelona. Hij moet de eerste aankoop worden van Koeman, die Georginio Wijnaldum ook op zijn verlanglijstje zou hebben staan. Barça gaat volgens bovengenoemd dagblad een transfersom van in totaal dertig miljoen euro betalen voor Memphis: 25 miljoen direct en vijf miljoen na het seizoen. Met bonussen kan het totale bedrag met nog eens twee miljoen euro oplopen.

De komst van Memphis betekent dat het vertrek van Luis Suárez onvermijdelijk is. De Uruguayaanse aanvaller kreeg vlak na de aanstelling van Koeman al te horen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Juventus lijkt op dit moment de beste papieren te hebben om Suárez in te lijven. Ook Atlético Madrid wordt genoemd als mogelijke bestemming.

Op de komst van Wijnaldum lijkt Koeman niet meer te hoeven rekenen. De Oranje-middenvelder zou vorige week een verhelderend gesprek met Liverpool-trainer Jürgen Klopp hebben gevoerd en is nu in afwachting van een contractvoorstel tot minstens de zomer van 2021.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.