Arjen Robben heeft laatste Oranje-duel wellicht nog niet gespeeld

Drie jaar geleden sloot Arjen Robben zijn interlandloopbaan bij Oranje af. Maar mogelijk heeft de superster zijn laatste interland nog niet gespeeld. Interim-bondscoach Dwight Lodeweges gooit de deur naar Oranje voor niemand dicht en ook niet voor de 36-jarige aanvaller.

Robben staat nu echter op het punt om zijn officiële rentree op de voetbalvelden te maken, na een sabbatical van een jaar. “Je schrijft niemand op voorhand af”, benadrukt Lodeweges zaterdag in gesprek met De Telegraaf.

Robben zette destijds bewust een punt achter zijn interlandloopbaan. Hij wilde zich in de herfst van zijn loopbaan volledig kunnen focussen op zijn clubcarrière bij Bayern München en zo veel mogelijk gevrijwaard blijven van blessureleed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.