‘PSV gaat tegen haar zin akkoord met transfer Sam Lammers’

Er lijkt een doorbraak te zijn over de transfer van Sam Lammers naar het Italiaanse Atalanta Bergamo. Dit weet de journalist Fabrizio Romano te melden.

De ‘transferexpert’, werkzaam voor de media The Guardian en Sky Sport Italia, schrijft op Twitter dat PSV en Atalanta elkaar tóch gevonden hebben wat betreft een transfersom. Eerder wilden de Italianen niet verder gaan dan 7 miljoen euro, waar technisch manager John de Jong minimaal 10 miljoen euro wilde hebben.

Wat in ieder geval duidelijk is, is dat de Eindhovenaren behoorlijk pissig zijn over de gang van zaken. In het Philips Stadion dacht men namelijk dat Lammers zijn handtekening op termijn zou gaan zetten onder een contractverlenging, dat waren de partijen immers mondeling overeengekomen. De vertrekwens van de spits kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel…

Romano meldt overigens geen transfersom, maar weet wel dat Lammers er al helemaal uit is met Atalanta. Vermoedelijk kunnen we dan ook snel witte rook verwachten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer