Noni Madueke is bij PSV klaar voor een basisplaats

Noni Madueke hoopt dit seizoen op een basisplaats bij PSV. Opvallend want de creatieve aanvaller zit pas net bij de selectie. Dit zegt hij in een gespek met Fox Sports.

De jonge aanvaller neemt het met PSV komend weekend op tegen het FC Groningen van Arjen Robben. Madueke stelt dat het de beslissing van de trainer is wie hij opstelt, maar dat hij klaar zal staan als hij een kans krijgt. “Ik ben altijd klaar om te spelen”, vertelt Madueke.

De voetballer is blij dat hij zo snel aan mocht sluiten bij het eerste elftal. “Het ging heel snel. Ik speelde een jaar voor de Onder 19 en toen ging ik januari mee op trainingskamp naar Qatar. In maart tekende ik een nieuw contract en maakte ik mijn debuut. Mensen zeiden altijd dat als ik m’n werk doe, dingen snel kunnen gaan.”

Madueke heeft dit seizoen te maken met een nieuwe hoofdtrainer, waarover hij zeer te spreken is. “Het gaat allemaal over aanvallend voetbal, hoog drukzetten en zoveel mogelijk vooruit voetballen. Het is heel intensief. Ik denk dat het perfect bij de spelers van ons team past. Je staat hoger op het veld, dus je kunt meer energie kwijt in het drukzetten naar voren.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer