‘Bondscoach zegt geen ‘nee’ tegen comeback van Arjen Robben’

Dwight Lodeweges heeft het momenteel voor het zeggen bij Oranje. Hij zou dan ook willen nadenken over een mogelijke comeback van Arjen Robben.

In De Telegraaf reageert hij: “Je schrijft niemand op voorhand af.” Lodeweges is benieuwd naar wat de Bedumer kan bij FC Groningen: “Alles valt of staat met prestaties en hij zal het dan ook moeten verdienen.”

De trainer gaat verder: “We hebben een vrij vaste groep gehad waarmee we EK-kwalificatie hebben afgedwongen. Dat EK is nu uitgesteld. Vervolgens hebben we tegen elkaar gezegd weer met een frisse blik naar eenieder te zullen kijken. Dat geldt nu dus ook voor Arjen Robben.”

Stel de routinier keert terug, welke rol kan hij dan vervullen? “Wie weet wat hij, eventueel vanaf de bank, nog zou kunnen betekenen? Je bent nooit te jong, maar misschien ook nooit te oud om waarde voor een elftal te hebben. Maar laten we vooral ook even afwachten hoe Arjen er zelf over denkt.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer