‘Roger Schmidt slaat met zijn vuist op tafel bij PSV’

De nieuwe PSV-trainer Roger Schmidt is nog niet tevreden met zijn selectie. Hij wil dan ook dat er nog een aantal speler gaan bijkomen. Alleen heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat er heel wat geld is verdampt bij de Eindhovenaren.

In een analyse schrijft het AD: “Door de corona-crisis zag PSV miljoenen aan inkomsten verdampen en daardoor kan John de Jong niet alle met Schmidt doorgesproken plannen waarmaken. Zijn wens om een meevoetballende keeper aan te trekken, is inmiddels gehonoreerd. De van RB Leipzig gehuurde Yvon Mvogo moet de komende twee seizoenen van achteruit voor impulsen zorgen en voorbereiden dat PSV goed via de as kan doorkomen.”

“Daarnaast is Philipp Max op papier een stevige versterking. De 26-jarige Duitser was de droomkandidaat van de directie, scouting en technische staf van PSV voor het versterken van de onderbezette linkerkant van de defensie”, zo vervolgt de krant. PSV heeft daarnaast plannen om zich centraal achterin en op het middenveld te versterken.

Het AD besluit: “Door het nakende vertrek van Sam Lammers lijkt ook een extra impuls voor de aanval geen overbodige luxe. Schmidt is ervaren genoeg om intern nog eens aan de boom te schudden bij PSV, waar met veel tevredenheid wordt gekeken naar zijn werkwijze tijdens de eerste twee maanden.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer