‘PSV wil nog drie nieuwe spelers halen deze zomer’

PSV is na het halen van Phillip Max en Yvon Mvogo nog niet klaar op de transfermarkt. Technisch directeur John de Jong wil nog gaan uitpakken met een aantal nieuwe spelers.

“Er gaan sowieso nog twee en misschien wel drie spelers bijkomen bij PSV”, voorspelt clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International in de podcast Skiete Willy. “Er gaat in ieder geval nog een dynamische middenvelder komen voor naast Rosario. Iemand met veel dynamiek met loopvermogen. En dan nog een rechter centrale verdediger die goed kan voetballen en fysiek sterk is. En als Lammers vertrekt nog een spits.”

De journalist denkt dat PSV ‘gewoon’ weer om de titel mee kan gaan doen komend seizoen. “Als die er nog bijkomen, dan gaat PSV de titelrace veel langer volhouden dan vorig jaar. Maar het is mooi dat de Eredivisie weer gaat beginnen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer