Johan Derksen heeft mededeling voor fans én criticasters

Vanavond barst het programma Veronica Inside weer los. Na maanden van rellen gaan de heren Derksen, Van der Gijp en Genee weer met elkaar om tafel. Toch heeft er nou een verzoeningsgesprek plaatsgevonden tussen het trio.

“We hebben geen contact meer gehad, maar een apart gesprek is niet nodig. We gaan gewoon weer zitten”, benadrukt Derksen tegenover het Algemeen Dagblad. “Als je van tevoren bij elkaar gaat komen, ga je weer een uitzending zitten regisseren. Dat is niet onze kracht.”

Derksen vervolgt: “Ik maak me ook geen zorgen over de chemie. Daarvoor hebben we genoeg meegemaakt. We hebben vaker goeie televisie gemaakt na incidenten.” Van ‘met meel in de mond’ discussiëren is dan ook geen sprake. “Ik ben niet veranderd. Ik vind dat we ons moeten blijven onderscheiden en dus alles moeten kunnen blijven zeggen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer