‘Arjen Robben start dit weekend in de basis tegen PSV’

Arjen Robben zal dit weekend in de competitie tegen PSV hoogstwaarschijnlijk starten in de basiself van FC Groningen. Er was twijfel of hij wel fit genoeg zou zijn. De kans dat hij een hele wedstrijd zal gaan spelen is wel klein.

De basisplaats van Robben baseert Stefan Bleeker, clubwatcher van RTV Noord, op de training van donderdag. Ten opzichte van de vriendschappelijke wedstrijd tegen Arminia Bielefeld – waarin Robben ook in de basis stond en het enige doelpunt voor zijn rekening nam – zal trainer Danny Buijs één wijziging doorvoeren. Ajdin Hrustic, die wordt gelinkt aan de uitgang bij FC Groningen, neemt de plek van Tomas Suslov in.

Sinds zijn terugkeer is Robben hard aan het werk om op tijd wedstrijdfit te zijn. In de oefenwedstrijd tegen Almere City deed hij voor het eerst dertig minuten mee. Tegen Arminia Bielefeld, de meest recente oefenwedstrijd, speelde hij de hele eerste helft. Daarin maakte hij zijn eerste FC Groningen-doelpunt sinds 2002. Alles was met het doel om het eerste duel tegen PSV fit te zijn, daarom liet hij ook bepaalde duels schieten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer