‘Barcelona twijfelt over aantrekken van Memphis Depay’

FC Barcelona twijfelt over het binnenhalen van Memphis Dpeay. Reden hiervoor is de ontwikkeling van het toptalent Ansu Fati. Hij speelt momenteel de pannen van het dak. Stemmen binnen de club vinden dat talent Fati (17) – die zich ook in de as heeft laten zien bij Spanje – een kans moet krijgen in de basiself boven Memphis.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. Zeker gezien de financiële situatie van FC Barcelona moet de club eerst geld vrijmaken voor Memphis (26), die zo’n dertig miljoen euro moet kosten. Door het vertrek van Luis Suárez is dat eventueel beschikbaar, maar voorin zijn de opties desondanks nog ruim voor Koeman. En dus zou dat bedrag ook elders in het elftal gestoken kunnen worden.

‘Fati heeft bij het nationale team van Spanje en in de voorbereiding uitstekend gespeeld. Moeten we wel een speler halen zoals Memphis of iemand anders die in de basis moet, terwijl we Fati achter de hand hebben, is het dilemma bij FC Barcelona’, schrijft de ochtendkrant. De voorkeur van Ronald Koeman is duidelijk: Memphis moet komen. Maar met Lionel Messi, Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé, Ansu, Trincao en Martin Braithwaite heeft de coach al genoeg opties voorin, beweert een deel in de clubleiding.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer