‘Marcel Brands sluit degradatie met PSV niet uit’

Marcel Brands verkeert met PSV in een lastige periode. De technisch manager plaatst enkele kanttekeningen bij de situatie van de Eindhovenaren.

PSV verloor afgelopen weekeinde voor de zevende maal op rij punten in de Eredivisie. Je slaat vandaag geen krant meer open of het technische beleid van de Eindhovenaren wordt aan de kaak gesteld. “Dat is het moeilijke in ons vak. Je bent als technisch manager bezig met de lange termijn, maar toch word je afgerekend op het resultaat”, stelt Brands in De Telegraaf.

Het dieptepunt is volgens Brands misschien niet eens bereikt. Degradatie wordt door de technisch manager niet uitgesloten. “Je mag niks uitsluiten. Feiten zijn feiten. Aan de andere kant is het een gekke gedachte om zo pessimistisch te zijn als je ziet hoe goed we zaterdag het eerste uur gespeeld hebben. Maar zolang je geen punten haalt, moet je overal rekening mee houden.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
1 Reactie Plaats een reactie.
  1. Ramon says:

    Schaam je Brands! De meeste supporters die ik ken hebben best begrip voor de situatie. Ook wij willen mooi voetbal en een jonge frisse selectie waarmee je voor de lange termijn iets opbouwt. Maar PSV blijft een grote club! Degradatie is geen optie en zou dat ook NOOIT mogen zijn!

Reageer