‘Van Bommel ergerde zich aan vele hakballetjes bij PSV’

psv logoMark van Bommel was na de knappe prestatie van PSV dinsdagavond opmerkelijk kritisch. De analyticus van de NOS hekelde met name de hakballetjes die door de spelers van de thuisploeg werden gegeven.

“De beste kansen waren hoe dan ook voor AC Milan”, zei Van Bommel, geciteerd door het Algemeen Dagblad. “Ik vond PSV weinig doelgericht en het creëerde eigenlijk nauwelijks kansen. In deze wedstrijden op dit niveau moet je geen hakballetjes gaan geven. Hier gaat het om een professionele instelling.”

Toen er werd doorgevraagd naar de kritische opmerkingen van de oud-voetballer, bond hij enigszins in. “Natuurlijk, PSV heeft het goed gedaan. Maar Europees wordt meer gevraagd dan frivool voetbal”, aldus Van Bommel, die met zijn kritiek ook schoonvader Bert van Marwijk verraste.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
3 Reacties Plaats een reactie.
  1. An_Ca_3 says:

    De hakballetjes getuigen ervan dat de selectie weer plezier heeft gekregen in het spelletje voetbal. En dat hebben we vorig jaar node gemist Mark.

  2. henk says:

    Beetje jaloers misschien ? Tikjes terug onder van Bommel hebben ons veel opgeleverd.

  3. henk says:

    Beetje jaloers misschien? De tikjes terug onder van Bommel hebben ons het afgelopen jaar veel opgeleverd.

Reageer