PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marcel Brands niet blij met uitlatingen Van der Gijp’

psv logoStanislav Manolev keerde afgelopen week terug bij PSV en dat geeft genoeg voorraad voor lachpartijen. Dat moet analist René van der Gijp althans wel denken; de voormalig voetballer kiest de excentrieke rechtsback vrijwel wekelijks als zondebok in een uitzending van Voetbal International.

Hetgeen irriteert PSV-directeur Marcel Brands mateloos, zo zegt de beleidsbepaler tegenover het Eindhovens Dagblad. “Manolev heeft daar zelf niet direct last van, zijn omgeving krijgt het toch mee. En dan wordt hij er ook door beïnvloed.”

One thought on “‘Marcel Brands niet blij met uitlatingen Van der Gijp’

  1. Die sukkel van een van der Gijp moet eens in de spiegel kijken.
    Een voetbal analist heeft verstand van voetbal , geeft kritiek (positief of negatief) en zoekt geen zondebok en lacht niet om zijn eigen irritante opmerkingen. Verstand van voetbal ???? Hij denkt van wel. Dan ben ik liever normaal en niet zo’n irritant lachende sukkel !!!!
    Brands je hebt gelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.