PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cocu: ‘Ik ben klaar om trainer te worden van PSV’

psv logoAls Dick Advocaat na het huidige seizoen besluit op te stappen bij PSV, geldt Philip Cocu de belangrijkste kandidaat om het roer over te nemen. Technisch manager Marcel Brands sprak dat vorige week uit. Cocu laat in gesprek met Voetbal International weten zelf ook verrast te zijn door de plotselinge bekendmaking van Brands.

“Niet dat ik er een probleem mee heb hoor”, zegt Cocu. “Dit was namelijk de afspraak die we eerder hebben gemaakt en hoe dat dan naar buiten komt, dat is voor mij niet zo belangrijk. Alleen is het nog niet concreet. We moeten nog praten en er is nog geen moment bepaald.”

Cocu stond vorig seizoen al even kortstondig aan het roer bij de Eindhovenaren, toen hij de ontslagen Fred Rutten verving. Na het seizoen besloot Cocu bewust een stap terug te zetten en zich bezig te houden met de A1 van PSV.

“Ik ben blij dat ik aan mijn plan, om eerst zelf een jeugdteam te trainen, ben blijven vasthouden”, aldus Cocu. “Het is een goede ervaring, ik heb het echt heel goed naar mijn zin. Voor mijn gevoel ben ik er straks klaar voor. Het cirkeltje is voor mij wel rond.”

One thought on “Cocu: ‘Ik ben klaar om trainer te worden van PSV’

  1. Ferry Smith says:

    Idd het zou een geweldige keuze zijn voor ONS PSV iemand die uit eigen gelederen komt en de de toekomst van de jeugd ziet en daar ook mee kan werken en de toekomst voor zich heeft voor ONS PSV. IK JA TEGEN PHILIP COCU

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.