PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AC Milan wil maar een fooi betalen voor Nederlandse talenten’


De kans dat Bruno Martins Indi tussentijds de Nederlandse velden inruilt voor een avontuur in Italië lijkt bijna nihil. Martins Indi vindt een vertrek in de komende winterstop al niet ideaal en ook voor technisch directeur Martin van Geel is een transfer enkel bespreekbaar bij een extreem hoog bod. AC Milan, de club die de verdediger al enkele maanden in de gaten houdt, is in ieder geval niet bereid om de gevraagde miljoenen voor de international neer te leggen. De Rossoneri wil Nederland beroven van haar talent, maar dan wel alleen voor een schijntje, weet La Gazetta Dello Sport.

Kevin Strootman is de andere Oranje-international wiens naam hoog op het lijstje van AC Milan staat genoteerd. PSV heeft een prijskaartje van 15 miljoen euro om haar vice-aanvoerder gehangen, maar Milan wil zeker niet meer dan 10 miljoen euro neerleggen voor de altijd chagrijnig ogende voetballer.

One thought on “‘AC Milan wil maar een fooi betalen voor Nederlandse talenten’

  1. Jeroen Engelhart says:

    Waarom moet die laatste sneer er nu bij: de altijd chagrijnig ogende voetballer? Schrijf gewoon je stukje, dat gaat ook best goed, maar stop ajb met zo’n karaktermoord. Als ik dit soort roddel, achterklap en flauwekul wil lezen ga ik wel de VI halen en Thijs Slegers (VI) volgen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.