PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Halst: ‘Twente is beter dan Ajax en PSV’

Volgens Jan van Halst is FC Twente de ploeg die de beste kans maakt op het landskampioenschap. ‘Ze hebben weken, zo niet maanden onder hun niveau gespeeld. Dit (tegen AZ, 0-3 winst red.) was weer het FC Twente dat helemaal speelt naar hun kwaliteiten’, sprak Van Halst bij Eredivisie Live. ‘Als ze nou de titel mislopen, heeft het echt te maken met concentratieverlies of nonchalance.’

‘Dit vind ik een beter elftal dan PSV en Ajax. Je hebt creativiteit. Je hebt heel veel loopvermogen met Leroy Fer. Je hebt controle op het middenveld met Wout Brama. En met name een ijzersterke verdediging met Douglas, die daar de boel rechthoudt. En Andreas Bjelland komt nog terug, FC Twente is dus totaal in balans’, aldus Van Halst.

One thought on “Van Halst: ‘Twente is beter dan Ajax en PSV’

  1. Goh, heeft Jan misschien een verleden bij Twente? Ik heb zo’n diepe haat tegen 020 maar volgens mij hebben zij en PSV echt wel een sterkere selectie en vooral een bredere. Wat was het ook alweer? 1-0 in Amsterdam en 3-0 in Eindhoven?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.