PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft een mentaal probleem’

PSV liet zaterdagavond tegen NEC Nijmegen (1-1) twee dure punten liggen in haar strijd om het landskampioenschap. De Nijmeegse doelman Khalid Sinouh – die onverwacht zijn debuut onder de lat tegen zijn voormalig werkgever mocht maken door een vingerbreuk van Gabor Babos – heeft de hele week benadrukt dat er kansen zouden liggen voor de thuisploeg.

“PSV heeft een mentaal probleem”, zo stelt de keeper in het Algemeen Dagblad. “Het lijkt er sterk op dat een aantal spelers niet de intrinsieke motivatie heeft om elke keer opnieuw het beste uit zichzelf te halen. Dat zie je vooral in uitwedstrijden.”

Sinouh zegt geen extra bevredigend gevoel aan het punt te hebben overgehouden. “Ik ben niet lekker weggegaan bij PSV, dat klopt. De manier waarop en het late tijdstip zaten me dwars. Maar ik heb nog warme gevoelens voor de club, hoop echt dat PSV kampioen wordt. Dat kan best, ook de concurrenten laten nog voldoende punten liggen.”

One thought on “‘PSV heeft een mentaal probleem’

  1. sinouh had zeker weer niks om over te twitteren dan zo’n dom lulverhaal op tehangen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.