Troyes laat PSV toch zitten met Jagos Vukovic

PSV zit met de gebakken peren nu AC Troyes dinsdag heeft besloten om toch niet in zee te gaan met Jagos Vukovic. De Eindhovenaren blijven daardoor achter met de overbodige verdediger, meldt het Eindhovens Dagblad.

De 24-jarige Vukovic leek op weg naar Troyes. Zijn zaakwaarnemer was al enkele dagen bezig om de overgang af te ronden, maar de Franse club heeft dinsdag in allerijl een andere verdediger vastgelegd. Bij sluiting van de markt wist Troyes Maxim Colin te binden.

Vukovic heeft bij PSV geen enkel uitzicht op speelminuten in de hoofdmacht. Hij is daardoor veroordeeld tot het spelen van wedstrijden met het beloftenelftal. Vorig seizoen werd de defensieve kracht verhuurd aan Roda JC, waar hij tot 25 wedstrijden kwam.

PSV nam Vukovic in 2009 voor 1,2 miljoen euro over van RAD Belgrado. Hij speelde sindsdien niet meer dan negen wedstrijden in het eerste elftal. Zijn contract loopt volgend jaar af.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer